1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Pensiunea Sighisoara

Chinese

Pensiunea este situata in apropierea rezervatiei naturale Breite, Sighisoara.

Hol

asdfasdfasdf

 

Dormitor

Purity

Dormitor cu baie proprie, tv si balcon cu o priveliste deosebita.

Dormitor

Eleganta si simplitatea decorurilor sunt la ele acasa, va asteptam sa petreceti clipe de neuitat in sanul pensiunii Sighisoara.

Dormitor3

Roses

 

Bine ati venit in Sighisoara!

Localizare
Pensiunea Sighisoara este cea mai noua unitate de cazare din Sighisoara si este situata in imediata apropiere a rezervatiei naturale Breite (la 15 min pe jos si la 5 min de drumul european E60) si a vestitei cetati medievale. Daca doriti un loc de cazare linistit, in oras dar in mijlocul naturii, pensiunea noastra va asteapta cu drag intr-un peisaj de o frumusete mai rar intalnita. Pe de o parte este dealul spre Breite iar din curtea din spate se poate admira superba Biserica Din Deal (harta)

Descriere
Pensiunea Sighisoara dispune de 5 camere triple, dotate cu bai proprii. Camerele sunt confortabile, mobilate si amenajate in stil modern, au televizor color prin cablu si internet non-stop wi-fi, iar personalul face tot posibilul ca sederea dumneavoastra sa fie odihnitoare si placuta.
Permanenta calitate a serviciilor oferite va vor dovedi ca ne dorim sa va facem sa va simtiti cat mai confortabil in fiecare camera.
Conditiile de cazare oferite reprezinta garantia unui sejur perfect, intr-o atmosfera calda si prietenoasa.
Fumatul este permis pe terasele pensiunii, balcoanele camerelor si in locuri special amenajate.
La cerere, in cadrul unei sesiuni de team-building, pentru intimitatea si succesul sesiunii acordam exclusivitate la cazare si asiguram masa grupului participant la sesiune.
Pensiunea dispune si de parcare privata si garaj acoperit.
Pentru cei care doresc sa se cazeze in cetate, le putem oferi un apartament utilat cu tot ce au nevoie pentru o sedere de vis foarte aproape de turnul cu ceas.

Petreceri in aer liber
Suntem foarte mandri de curtea verde si foarte larga! Foisorul si tot spatiul din jur sunt ideale pentru petrecerea timpului liber al copiilor si al adultilor, dand oaspetilor un sentiment de libertate. Se pot practica sporturi cu mingea in aer liber. Se pot face gratare in locul special amenajat pentru acestea. Sau pur si simplu se poate bea cafeaua in aerul tare al diminetii!

Excursii
Ne onoreaza cu vecinatatea superbul platou Breite, prilej excelent de a va minuna de acest spatiu ireal si de a va apleca in fata extraordinarilor stejari multiseculari care l-au facut celebru. Va oferim cu cea mai mare placere toate indicatiile si va ajutam in organizarea unui picnic acolo. Deasemenea, pentru cei cae doresc sa viziteze cetatea medievala cu un profesionist, va punem imediat in legatura cu cei care se pricep cel mai bine la treaba asta.

Va asteptam oricand !

 

Video

Contact - Fritsch Marioara

Str. Costache Negruzzi nr. 13
Tel: +40265773278
Mobil: +40744142409
office@pensiuneasighisoara.ro
Sighisoara, Romania

Vremea in Sighisoara

Mi Jo Vi

Vizitatori online

Avem 2 vizitatori online